Skin’s karvanpoisto

Hellävarainen ja lähes kivuton SKIN’S karvanpoistomenetelmä Salon Laveenasta.

Olet lämpimästi tervetullut SKIN’S karvapoistoon Salon Laveenaan. Karvanpoistossa käytämme erittäin laadukkaita SKIN’S sarjan tuotteita, jotka jättävät ihon pehmeäksi, hyvinvoivaksi ja hehkuvaksi. Lähes kivuton menetelmä tekee käsittelystä paljon rentouttavamman ja hellävaraisemman iholle, samalla hoitaen ihoa.

Koulutukset ja tuotteet kauneudenhoitoalan ammattilaisille

Ajankohtaista tietoa koulutuksista ja tuotteista löydät myös Facebook ja Instagram sivuiltamme.

laveena instagram

Huom. SKIN’S sarjan tuotteet saatavilla vain koulutuksen käyneille.

Vallankumouksellinen karvanpoistomenetelmä SKIN’S on brittiläisten uusin innovaatio, josta on tullut premium-tuotemerkki globaalissa kauneusteollisuudessa. Sen brasilialainen menetelmä perustuu kivuttomaan depilaatioon aromaattisilla polymeerivahoilla, joka nostaa luovuutesi ja osaamisesi uudelle tasolle sekä tuottaa enemmän voittoa omalle liiketoiminnallesi.

Tuotesarja SKIN’S on todellinen löytö niille, jotka eivät pidä vanhanaikaisista perinteisistä karvanpoistomenetelmistä. Uusi menetelmä on 2 kertaa nopeampi ja tehokkaampi kuin sokerointi ja vahaus. Iho pysyy sileänä jopa 6 viikkoa! SKIN`S metodi ja tuotesarja on tarkoitettu kauneusalan ammattilaisille ja valituille kauneushoitoloille. Miellyttävältä tuoksuva SKIN’S vaha sopii suurten kehon alueiden, kasvojen, herkkien ihoalueiden ja bikini-alueen depilointiin. SKIN’S kosmetiikkatuotesarjaan kuuluvat erilaiset voiteet, geelit, öljyt ja jauheet.

Kaikki tuotteet sisältävät korkealaatuisia orgaanisia ainesosia – aloeta, minttua, kamomillasauniota, kehäkukkaa, kuismaa ja muita kasveja. Toisin kuin monet karvanpoistovahat, SKIN’S polymeerit eivät sisällä viuluhartsia tai muita haitallisia aineita.

SKIN’S vahat tuotetaan Britanniassa ja hoitotuotteet Italiassa.

1. Ei polta

Hoidon aikana SKIN’S-vaha on mahdollisimman samalla lämpötasolla kuin ruumiinlämpötila. Se on miellyttävä asiakkaalle ja estää palovammojen sekä ärsytyksen saamista.

2. Ei satuta

Polymeeri ympäröi karvat koskematta ihoa ja poistamatta sen pintakerrosta karvanpoiston aikana, mikä vähentää merkittävästi kipua. Karvanpoiston jälkeen iho pysyy silkinpehmeänä ja kosteutettuna.

3. Ratkaisee ongelmat

Poistaa myös erittäin lyhyet, jopa 48 tuntia parranajon jälkeen tai muun tyyppisistä karvanpoistoista muodostuneet sisäänkasvaneet karvat. Toimii hellästi herkimmällekin iholle ja follikuliitin kanssa.

4. Helppo irrottaa

SKIN’S on erittäin joustavaa ja pehmeää, se voidaan helposti poistaa iholta yhdellä yksinkertaisella ja nopealla liikkeellä, joten ammattilaiset eivät kärsi nivel- tai lihaskipuongelmista.

5. Nopeampi

SKIN’S polymeeridepilaatio on 1,5-2 kertaa nopeampi kuin perinteiset menetelmät. Jopa monimutkaisen syvän bikinialueen hoito ei vie yli 15 minuuttia.

6. Tehokkaampi

Säännöllisesti tehtäessä SKIN’S menetelmällä iho voi jäädä sileäksi jopa kuudeksi viikoksi.

7. Kauniimpi

Ihana tuoksu ja erityisen miellyttävä polymeerivahojen rakenne ovat innovatiivisen SKIN’S tekniikan tunnusmerkki. Menettelyn estetiikka ei jää keltään huomaamatta.

SKIN’S depilaatiokoulutus

Jos olet kiinnostunut tyytyväisistä asiakkaista ja tulojesi kasvattamisesta, käy kurssi innovatiivisesta polymeerikarvanpoistomenetelmästä.

Salon Laveena | Vuorilinnakkeentie 1 | 00430 Helsinki | 046-5513544